What-A-Melon Cake!


Nje ide fantastike per ta provuar me femijet tani ne vere. Faleminderit Ledia 🙂

Advertisements
This entry was posted in Reflektime. Bookmark the permalink.

2 Responses to What-A-Melon Cake!

  1. lediabostic says:

    Faleminderit! Te jam mirenjohese! Edhe mua me pelqeu shume si ide! Gatimi eshte nje nga menyrat e shprehjes se dashurise per mua! 🙂

  2. Shigjeta says:

    kenaqesi Ledia 🙂 Ishte ide shume e mire sidomos per gocat e mia qe kane shume qejf te gatuajne. Une mbreme po lexoja nje artikull tjeter te nje nene, ne nje reviste, per shprehjen e dashurise permes gatimit, dhe artikulli yt e perforcoi idene 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s