Monthly Archives: April 2014

Ata


Ka nje kohe per te folur e nje kohe per te heshtur. Nje kohe kur ndihesh perplot me mendime dhe ide, te cilat do qe t’i ndash me te gjithe, e nje kohe kermilliane- kur ato qe ndjen do qe … Continue reading

Posted in Reflektime | Leave a comment