Rreth meje

304857aMe pelqen shume te shkruaj ne kohen time te lire, me deshiren per te ndare zemren time rreth ngjarjeve te perditshme, nisur nga kendveshtrimi i nje personi qe eshte prekur dhe transformuar nga dashuria dhe vepra e Jezusit. Eshte kjo dashuri, shprese dhe ky ndryshim qe perjetoj cdo dite,  e cila me shtrengon per ta cuar tek te tjeret, me shpresen dhe lutjen se edhe ata do te njohin kete dashuri te persosur te Perendise.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s