Monthly Archives: September 2014

www.shigjete.com


Miq te dashur, sot kam “levizur shtepine” 🙂 nga wordpress.com tek http://www.shigjete.com. Per momentin kam bere vetem eksportimin e krejt blogut ne domainin e ri, dhe jam ende duke punuar me faqen. Nese keni sugjerime me shkruani 🙂 Degjohemi nga … Continue reading

Posted in Reflektime | Leave a comment

Mos i lesho lotet


Mos i lesho lotet sepse thone se ato jane per te dobetit Ndjeshmeria virtyt nuk eshte as te ngre lart por mblidhu, shtrengoju, lidhi fort ato lote pas grykes si nje top a lemsh a gjyle packa se te terheq … Continue reading

Posted in Poezi | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment