Monthly Archives: September 2013

Kur te aprovon Perendia


Disa┬ádite me pare, ndersa po lutesha dhe derdhja zemren para Perendise, u cudita ndersa keto vargje nga Psalmi 23 me erdhen nder mend: “Ti shtron para meje tryezen ne prani te armiqve te mi; ti vajos koken time me vaj; … Continue reading

Posted in Reflektime | Tagged , , , | Leave a comment