www.shigjete.com


Miq te dashur, sot kam “levizur shtepine” πŸ™‚ nga wordpress.com tek http://www.shigjete.com. Per momentin kam bere vetem eksportimin e krejt blogut ne domainin e ri, dhe jam ende duke punuar me faqen. Nese keni sugjerime me shkruani πŸ™‚

Degjohemi nga “shtepia” e re πŸ™‚

Advertisements
This entry was posted in Reflektime. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s