Monthly Archives: October 2013

Mrekullisht i endur


(vazhdim Psalmi 139) “Ti e di kur ulem dhe kur ngrihem, ti e kupton nga larg mendimin tim…Sepse edhe para se te jete fjala ne gojen time, ti o Zot, e njeh ate plotesisht. Ti me rrethon nga pas dhe … Continue reading

Posted in Reflektime | Tagged , , | Leave a comment

Te arratisesh prej Perendise


“Ti me ke hetuar, o Zot, dhe me njeh. Ti e di kur ulem dhe kur ngrihem, ti e kupton nga larg mendimin tim. Ti e shqyrton me kujdes ecjen time dhe pushimin tim dhe i njeh thelle te gjitha … Continue reading

Posted in Reflektime | Tagged , , , | Leave a comment