Monthly Archives: December 2013

Budapesti, shalli i kadifte dhe domethenia e humbjes


Javen e kaluar isha ne Budapest per nje udhetim pune. Ishte nje nga udhetimet e mbushura me momente te vecanta por edhe te cuditshme. Te vecanta sepse isha mes miqsh te mire e te vjeter, me te cilet kam bashkeudhetuar … Continue reading

Posted in Reflektime | Tagged , , , , | Leave a comment