Monthly Archives: November 2013

“Erdhen krushqit”-Cfare te bejme me armet kimike ne Shqiperi?


Nje nuse dhe dhenderr e shpure me kundragaz. “Erdhen krushqit”. Ishte nje nga fotot e shumta qe po qarkullojne keto dite ne facebook, ne shenje proteste ndaj mundesise se sjelljes se armeve kimike te Sirise ne Shqiperi. Personalisht kam qene … Continue reading

Posted in Reflektime | Tagged , , | Leave a comment

Shtepi e embla shtepi


Me ne fund mund “te hyj ne shtepi”! Keto ditet e fundit jam ndjere si personi te cilit i eshte dhunuar shtepia, dhe i eshte nderruar brava e deres, duke mos e lejuar te hyje brenda. Dhe ti nuk e … Continue reading

Posted in Reflektime | Tagged , , | Leave a comment

Une e papersosura martohem me ty


Me kujtohet java e fundit e beqarise, kur bashke me te fejuarin tim, u takuam me pastorin tone per te diskutuar rreth disa detajeve te ceremonise se marteses dhe sidomos per betimet. Te them te drejten nuk ishim lodhur te … Continue reading

Posted in Reflektime | Tagged , , , , , | 1 Comment

A eshte Shqiperia gati te legalizoje martesat e homoseksualeve?


Kjo eshte nje nga pyetjet qe eshte shtruar ne debatin e rihapur ditet e fundit ne lidhje me kerkesen e Avokatit te Popullit dhe perfaqesueseve te komunitetit LGTB ne Shqiperi per legalizimin e martesave brenda te njejtit seks. Kjo kerkese … Continue reading

Posted in Reflektime | Tagged , , , , , , | 1 Comment