Monthly Archives: June 2014

Bihter, kjo dashuri e ndaluar


Ajo e ka emrin Bihter, bija e dyte e Firdevsit, nje grua e paqendrueshme qe ka humbur pasurine dhe te shoqin, dhe qe ne perpelitje per te ruajtur stilin  e meparshem te jetes, eshte kapur fort pas te bijes. I … Continue reading

Posted in Reflektime | Tagged , , , , | Leave a comment