Tag Archives: te perballesh me friken

Te perballesh me frikerat


Une nuk e mbaj veten per njeri frikacak, duke qene se e panjohura me grish; fillimet e reja me nxisin dhe aktivizojne. E megjithate une jam nje njeri perplot me frikera. Eshte nje frike qe duket se nuk me shqitet … Continue reading

Posted in Reflektime | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment