Tag Archives: facebook

Pushime pa Facebook


Pa Facebook, me familjen, ne nje plazh te qete e jo popullor te cilit kur ia them emrin me pyesin dy ose tre here te tjera per ta qartesuar. Ne nje shtepi te thjeshte tipike fshati, me avlli, oborr a … Continue reading

Posted in Reflektime | Tagged , , , , , , , | 2 Comments

Ky mur me i gjate se i Kines, me i larte se i Berlinit, ky mur qe vret….


Ky mur eshte ndryshe. Nuk eshte aq i hershem sa i Kines, as aq simbolik apo historik sa i Berlinit. Eshte modern. Mund ta¬†vizitosh, por nuk e fotografon dot. Nuk dihet nese do te bjere¬†ndonjehere dhe kur do te bjere. … Continue reading

Posted in Reflektime | Tagged , , , , , , | Leave a comment