Ninulle


Flini te emblit e mi

Ne paqe, pa frike

Se  nuk ka kucedra

As aliene, as perbindesha

Te fshehur n’ erresire

Nata eshte e mire

 

Flini te bukurit e mi

Dita qe e gjate

Me zenka dhe pajtime

lojera, lote e fjale

lexime e shkrime

Dita qe e gjate

 

Flini rrapatusha

Me kukulla e arusha

Princer e princesha

Ne enderra te bukura

Dita do t’nise prape

Do t’jete  nje dite e gjate.

 

© Rudina Bakalli

Advertisements
This entry was posted in Poezi and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s